Dennis Ausma - Mexpression
KWPN Hengstenkeuring 2024
© DigiShots
Dennis Ausma - Mexpression KWPN Hengstenkeuring 2024 © DigiShots DigiShots

Abonnee gezocht die wil trainen bij Grand Prix-ruiter Dennis Ausma

Winacties

Dennis Ausma rijdt zelf op het hoogste niveau en traint daarnaast nog een heel aantal jonge paarden. Met één daarvan, de KWPN-hengst Mexpression, werd hij vorige zomer kampioen in het Z1 op de Hippiade en won hij ook de hengstencompetitie Gelders paard. Dennis geeft ook veel les en dit is jouw kans om een keer bij hem te trainen.

Advertisement

Wil jij bij hem trainen?

Een abonnee mag namelijk bij hem op stal in Bennekom een keer gaan trainen voor een artikel in Hoefslag magazine en een e-learning. Wil jij kans maken? Stuur dan een mail naar hoefslag@mphorses.nl met daarin je motivatie en een video/ foto’s en wie weet zien we jou en jouw paard snel.

(Nog) geen abonnee?

Nog geen abonnee? Misschien is dit het moment om daar verandering in te brengen. Als abonnee krijg je niet alleen 16 keer per jaar het zeer complete magazine in de bus, maar je hebt ook toegang tot ALLE premium-content op de website, zoals diepte interviews, veterinaire artikelen, opinie, maar ook heel veel instructie video’s. Daarnaast maak je kans op vele extra’s, zoals het rijden bij een toptrainer, maar ook op boeken, entreetickets, gadgets, kleding etc etc in de vele winacties. Check snel de site van De Hoefslag welke abonnementenvormen er zijn.