Afbeelding
Istockphoto/Svetlana Golubenko

Hoefslag Marktplein; dé plek om je paard, zadel of hoofdstel aan te bieden *gratis voor abonnees*

Algemeen

Ken jij ons Hoefslag Marktplein al? Sinds een tijdje bieden wij een koop/verkoop-functie aan op onze website. Hoe meer mensen weten dat het Hoefslag Marktplein bestaat en er gebruik van maken, hoe meer paarden en paardensportartikelen er te vinden zijn! ;)

Advertisement

Deze functie is helemaal gratis voor abonnees van de Hoefslag. Ben je geen abonnee, dan betaal je 25 euro per advertentie. Maar je kunt natuurlijk abonnee worden, dan kun je direct je advertentie(s) plaatsen!


Groot bereik

Natuurlijk zijn er meer websites waarop je je paard of harnachement te koop kunt aanbieden. Maar er zijn er niet veel sites waarmee je zo’n grote doelgroep bereikt (kwantiteit) én een doelgroep die ook echt op zoek is naar een paard of alles wat met onze mooie sport te maken heeft (kwaliteit).

Gratis advertentie

Plus: sites waarbij je bovenop de doelgroep zit, vragen een behoorlijk bedrag per plaatsing, terwijl Hoefslag de service GRATIS aanbiedt, of voor een lager bedrag dan gebruikelijk.

Naast alle andere voordelen die De Hoefslag voor jou als abonnee heeft, zoals gratis toegang tot Premium artikelen, instructievideo’s, fikse korting op evenementen, kans op mooie prijzen bij onze weggeefacties … is er dus nu ook deze service waar je gratis gebruik van kunt maken als abonnee!

Hoe werkt Hoefslag Marktplein?

Het werkt heel eenvoudig: je logt in op Hoefslag#United (als je abonnee bent) of meld je eenmalig aan (als je geen abonnee bent) en gaat naar Hoefslag Marktplein. Via de button Plaats advertentie word je heel eenvoudig door de stappen geloodst die je vervolgens moet nemen.

Uiteraard kun je ook foto’s en video’s uploaden, plus een uitgebreide omschrijving. Je advertentie blijft automatisch zes maanden zichtbaar op Hoefslag Marktplein. Je kunt je advertentie ook zelf eerder verwijderen.

Webartikel of social media

Een extraatje is dat onze webredactie jou kan benaderen – als je dat wilt – om de aandacht extra op jouw advertentie te vestigen. We lichten dan jouw advertentie uit door middel van een leuk artikel of via social media (dit doen we nooit ongevraagd en uitsluitend in overleg).

Dus is jouw paard te koop of heb je een zadel of hoofdstel liggen dat je te koop aanbiedt? Dan verwelkomen wij je graag op ons Hoefslag Markplein!

Afbeelding